Название сервера Карта Игроков IP-адрес Действия
stoneface wallhack deb navsegda ban bervordi
Mr.Producer

PREMIUM

Рейтинг: 2

Спасибок: 0

Stoneface ban bervordi rage qilib csgo ga kirib ozi faqat gplayda oynardim. Gplayda 2 yildan beri oyniman(iGamedan beri).banni yechib berilar iltimos.xoxlaselar demoni korilar retake2 da boldi nikim Mr.Producer.

STiNG

Создатель

Рейтинг: 643

Спасибок: 92

Mr.Producer писал:

Stoneface ban bervordi rage qilib csgo ga kirib ozi faqat gplayda oynardim. Gplayda 2 yildan beri oyniman(iGamedan beri).banni yechib berilar iltimos.xoxlaselar demoni korilar retake2 da boldi nikim Mr.Producer.

Iltimos forma bo'yicha jaloba to'ldirin. Faqat shundan keyin tekshirishimiz mumkin

Stoneface

Администратор

Рейтинг: 24

Спасибок: 3

Mr.Producer писал:

Ассалому алейкум! Сизнинг уйнингизни кузатиб утирдим. Сизга жалоба тушган эди. уйин вактида жудаям шубхали уйнадиз. Мен бекордан бекор бан бермайман. Сиз нишонни девор оркали куйиб ва смоклардан ук узишни бошладиз. Кейин демоларни куриб чикдим. Шубхамга адашмаган эканман. Сиз WallHack ишлатишизга 99% ишонаман.

Спасибо сказали: SHram
Stoneface

Администратор

Рейтинг: 24

Спасибок: 3

Mr.Producer писал:

бани олиб ташлайдим. Лекин подозрительный момент куп. Агар яна подозрение булиб колса хафа булманг. 

Mr.Producer

PREMIUM

Рейтинг: 2

Спасибок: 0

Stoneface писал:
Mr.Producer писал:

бани олиб ташлайдим. Лекин подозрительный момент куп. Агар яна подозрение булиб колса хафа булманг. 

kim podozritelniy oynasa ban beruvrish kerakmi ???? geniy

Авторизация
Последнее на форуме

Заявка на модератора

Дата: 3 час. назад

Автор: ExtaZzZ1

Нарушение правил сервера - kasha

Дата: Вчера в 19:35

Автор: STiNG

Заявка на модератора

Дата: 31 мая 2023 г, 19:52

Автор: Gonnza